احیای کارخانه قند، نمادتلاش جهادی دولت سیزدهم در استان
احیای کارخانه قند یاسوج به عنوان نماد صنعت، تولید و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد مصداق تلاش جهادی دولت سیزدهم است که جزو مصوبات سفر نخست رئیس جمهور بوده و اکنون در آستانه دومین سفر ایشان شمارش معکوس برای بازگشت به ریل خط تولید آن آغاز شده است. به گزارش امید مردم ، عملیات
احیای کارخانه قند یاسوج به عنوان نماد صنعت، تولید و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد مصداق تلاش جهادی دولت سیزدهم است که جزو مصوبات سفر نخست رئیس جمهور بوده و اکنون در آستانه دومین سفر ایشان شمارش معکوس برای بازگشت به ریل خط تولید آن آغاز شده است.
به گزارش امید مردم ، عملیات اجرایی کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ و با ظرفیت اسمی تولید روزانه یک هزار تُن قند و شکر آغاز شد. مدتی پس از بهره برداری این کارخانه به دلایل مختلف معضلات فراوانی دست و پنجه نرم کرد و تولید کارخانه زیر بار مشکلات کمر خم کرد و به حالت رکود درآمد.
معوق ماندن حقوق، مزایا و بیمه کارگران، قدیمی بودن تجهیزات، کمبود اعتبار برای نوسازی قطعات فنی و نبود چغندر قند تنها گوشه ای از مشکلات این کارخانه بود که متولیان امر در سالیان گذشته نتوانستند نسخه شفا بخشی برای آن بپیچند و در پی آن کارگران زیادی بیکار شدند و امیدها برای اشتغال به ناامیدی مبدل شد.
در سفر مهر ماه سال ۱۴۰۰ آیت الله سید ابراهیم رییسی؛رییس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد احیای دوباره کارخانه قند یاسوج از جمله مصوبات سفر هیات دولت به این استان بود که مسئولان استان به ویژه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طی یک برنامه زمانبندی تدابیر لازم برای بازگشت سریع کارخانه به چرخه تولید در استان را آغاز کردند.
عملیات بازسازی و احیای آن بعد از سفر نخست رئیس جمهور به استان آغاز و اکنون در آستانه سفر دوم رئیس جمهور این کارخانه بزرگ که یکی از سه کارخانه پیشرفته کشور است افتتاح می شود.
احیای کارخانه قند یاسوج تحول در زنجیره تولید استان ایجاد می کند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارخانه قند یاسوج در یک مقطعی با قیمت بسیار نازلی به بخش خصوصی واگذار شده بود و زمانی که آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه وقت بود از این کارخانه بازدید کرد و به دادگستری استان دستور رسیدگی به وضعیت این کارخانه را داد.
احمدزاده بیان کرد: قضات استان در بررسی ها متوجه این شدند که کارخانه کاملا به یک قیمت کاملا غیر واقعی به بخش خصوصی واگذار شده و این موضوع ابطال شد.
وی ادامه داد: در سفر نخست رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد در ۹ مهرماه ۱۴۰۰ یک اعتبار بسیار خوبی برای بازسازی این کارخانه قرار داده شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: این اعتبار حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بود و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ( ره) مسئول بازسازی کارخانه تعطیل شده و راکد شد.
احمدزاده عنوان کرد: خوشبختانه این کارخانه کاملا بازسازی شده و در حال برگشتن به مدار تولید است.
وی تاکید کرد: این کارخانه باید یک هزار تن شکر تولید کند و تحولی را در زنجیره تولید این استان و استان های همجوار ایجاد می کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: احیای این کارخانه یک کار بزرگ درون استانی بود که محقق شد و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
احمدزاده بیان کرد: همزمان با افتتاح کارخانه قند یاسوج ۲۲ واحد تولیدی دیگر احیا شده از کارخانجاتی که از مدار تولید خارج شده بودند مجدد به بهره برداری می رسند.